We use cookies to personalize content and to analyze our traffic. Please decide if you are willing to accept cookies from our website.
logo

Wimperlifting (Nieuw)

wimper 1 wimper 1

Een wimperlifting gebeurt stap voor stap. Eerst wordt het oog afgeplakt met een patch. Op het bovenste ooglid komt een schildje in siliconen waar de wimpers met een bonding gel tegen gelijmd worden. Op die manier komen alle wimpers netjes op een rijtje te staan en kunnen ze makkelijk met de producten behandeld worden.

Vervolgens krijgen de wimpers een Lifting Balm over zich heen. Daarna volgt een Volume Fix die de voorgaande stap gaat fixeren. Nadien worden de wimpers gekleurd zodat ze van de wortel tot aan de puntjes even donker zijn waardoor ze optisch verlengen. Tot slot wordt een Moisturizing Serum aangebracht dat 24 uur moet blijven zitten. Tussen elke stap is er een wachttijd van maximum tien minuten.

Alle wimpers staan netjes op een rij, wat voor een mooi waaiereffect zorgt. Wat mij betreft de ideale behandeling voor wie met mascara alleen geen volume en krul in de wimpers krijgt.

Vrouwen: €60 (60')
Students & Youth: €35 (60') - op vertoon van studentenpasje
help
Ingeval je niet aanwezig kan zijn op je afspraak, gelieve ons ten laatste 24 u op voorhand te verwittigen.
Dit kan via mail : info@presque.be of op nummer 011 75 70 50 ( u kan dan een bericht nalaten)
Dan kunnen wij andere klanten blij maken met een afspraak.
Anders zullen wij u de kostprijs van de behandeling aanrekenen en u per aangetekend schrijven toesturen.
Rechtbank van Hasselt is bevoegd in deze kwestie.
Team +PresQue hoopt op uw begrip hiervoor.