We use cookies to personalize content and to analyze our traffic. Please decide if you are willing to accept cookies from our website.
logo

Permanente laserontharing (Lightsheer)

Bekij onze acties op de Homepagina

Laserontharing Lightsheer ET in +PresQue Voor hem/haar

Stoort u zich vaak aan haargroei op ongewenste plaatsen en wilt u tijd en comfort winnen tijdens uw lichaamsverzorging?

Dan is definitieve laserontharing een uitstekende oplossing. Zowel voor mannen als voor vrouwen met ongewenste haargroei op bepaalde lichaamszones.

1. Is het veilig?

Laserapparatuur mag enkel bediend worden door daarvoor opgeleidde professionals zoals dermatologen, verpleegkundigen,….en voldoen aan de allerhoogste eisen betreffende patiëntveiligheid.

In +PresQue worden deze behandelingen enkel toegepast door de verpleegkundigen.


2. Is het definitief?

Omdat haargroei cyclisch verloopt en een laserbehandeling enkel effectief is tijdens de anagene fase, kan per behandeling gemiddeld 20% tot 30 % van de haarfollikels vernietigd worden. Doorgaans zijn 4 tot 6 lasersessies vereist om het gewenste resultaat te verkrijgen.


3. Hoe verloopt een afspraak?

Vooraf zal de verpleegkundige van +PresQue u uitvoerig informeren over het verloop en effect van de laserbehandeling voor permanent ontharen.

Na een analyse van uw huid met bepaling van uw persoonlijk huidtype, maakt de laserdeskundige een schatting van de hoeveelheid sessies die u specifiek nodig hebt. Gemiddeld zijn er 4 tot 6 sessies nodig voor een goed resultaat. Er wordt bij iedereen een medische checklist ingevuld. ( op waarheid – een informed consent)

4. Hoe bereid ik me voor op een laserbehandeling?

U scheert één dag voor de lasersessie de lichaamszone die u wenst te laten laseren. Waxen of epileren dient gedurende de hele behandeling vermeden te worden.

U vermijdt zon en zonnebank gedurende de volledige behandelingsperiode, alsook één maand voor én na het laseren. Indien er toch zon is, gebruik dan elke 2u een sunblock (SPF50, te koop bij uw apotheek).

U reinigt uw huid met zeepwater voor de behandeling. ( even douchen).

U stopt met bruinversnellers, spraytanning of het gebruik van bruinen zonder zon uiterlijk 2 weken voor de behandeling.

5.Hoe lang duurt de totale behandeling?

Een laserbehandeling gebeurt doorgaans in 4 tot 6 sessies met intervallen van enkele weken. De diodelaser werkt in op de pigmentatie in de haren en is daarom het meest efficiënt tijdens de anagene groeifase van de haartjes. Haren die in de overgangs- en rustfase zitten zijn tijdelijk niet vatbaar voor de laserbehandeling omdat ze geen pigment bevatten. Het is daarom belangrijk om 4 tot 6 keer op dezelfde lichaamszone te behandelen. In sommige gevallen treedt een kleine hergroei op, vaak met lichtere en fijnere haartjes. Een jaarlijkse onderhoudssessie is hiervoor meestal voldoende.


6. Moet ik me nadien nooit meer ontharen?

Het lasertoestel vernietigd de haarwortelcellen in het haarzakje, zodat er nadien geen haartje meer kan groeien. Het licht van de laser is het meest effectief op donkere haren, daar deze  meer melanine (pigment) bevatten. Permanent ontharen betekent niet dat àlle haren op uw lichaam weg zijn, maar wel dat uw beharing drastisch vermindert. 

7. Komt elk huidtype in aanmerking?

Om de behandeling met succes te kunnen uitvoeren is het belangrijk dat de huid zo bleek mogelijk is. Daarom wordt de behandeling gestart na de zomer. Donkere huidtypes en een gebruinde huid zijn moeilijker te behandelen.


8. Is het pijnlijk?

Vermits het om een krachtig diodelaser behandeling gaat is het voor velen een gevoelige behandeling. Wij koelen tijdens de behandeling uw huid goed af zodat het niet al te pijnlijk wordt ervaren. Na de behandeling smeren wij uw huid in met aangepaste crème. Er kan gedurende 48u hinder zijn van plaatselijke roodheid in het behandelende gebied maar dit is heel normaal.

Bekijk onze acties op: Promotie pagina
Behandelbare zone
Prijs/euro
Tijd
oksels
120
20
schouders
200

volledige rug + schouders
300
55
baard
210

buik
180

Onderbuik
200

borstkas
200

borst en buik
300

nek
75

volledige benen
380

hals
70

tussen wenkbrauw
50

armen
210

bakkebaard
70

zwembroek ( buiten de zwembroek)
140

zwembroek ( tot genitale zone ) (niet op testis)
170

anale zone
300


Ingeval je niet aanwezig kan zijn op je afspraak, gelieve ons ten laatste 24 u op voorhand te verwittigen.
Dit kan via mail : info@presque.be of op nummer 011 75 70 50 ( u kan dan een bericht nalaten)
Dan kunnen wij andere klanten blij maken met een afspraak.
Anders zullen wij u de kostprijs van de behandeling aanrekenen en u per aangetekend schrijven toesturen.
Rechtbank van Hasselt is bevoegd in deze kwestie.
Team +PresQue hoopt op uw begrip hiervoor.