We use cookies to personalize content and to analyze our traffic. Please decide if you are willing to accept cookies from our website.
logo

Anti rimpelbehandeling, injecteerbare fillers en vloeibare facelift

Ons exclusief manceutical 4VOO distinct man verbindt zich ertoe als perfecte en aan te bevelen nabehandeling. Welke boodschap hebben het team van +PresQue voor haar klanten ?

Wij mannen weten maar al te goed hoe belangrijk een correct en gedistingeerd uiterlijk is.

Een discrete afspraak, op een moment passend in onze drukke agenda. De behandeling richt zich precies op de mannelijke probleemzone, of beter gezegd op dat wat ons stoort of een minder gevoel geeft: een vervelende rimpel, okselzweten, vermoeide ogen. De esthetisch arts biedt u een oplossing aan voor de meeste problemen.

De behandeling is snel en pijnloos. De volgende dag opnieuw aan het werk, zonder "down time", zonder problemen, zonder dat iemand het weet, tenzij die goede vriend of vriendin die we in vertrouwen hebben genomen.De opvolgconsultatie wordt onmiddellijk gepland en verloopt even discreet. Dat is wat mannen verwachten.

Op een subtiele manier je uitdrukking verzachten, je minder vermoeid laten lijken. Zonder aan je expressie iets te veranderen.

In een rustige discrete omgeving word je behandeld door een arts die kwaliteit hoog in het vaandel draagt. Om die kwaliteit te kunnen handhaven schoolt hij zich meermaals per jaar bij en volgt hij de trends op via nationale en internationale congressen.

Probleemzones voor anti rimpelbehandeling, injecteerbare fillers en vloeibare facelift:

 • Lipbehandeling (contour correctie en / of volume correctie) 
 • Opvullen nasolabiale plooi (tussen neus en mondhoek) 
 • Rokersrimpels (rimpeltjes rond de mond) 
 • Marionetgroeven (onder de mondhoek)

Het effect van een filler behandeling is bijna onmiddellijk merkbaar; hierdoor is sculptureren mogelijk. opm. De Belgische wetgeving verbiedt het aanbieden van voor en na foto’s van patiënten. Er wordt in de website enkel gebruik gemaakt van extern beeldmateriaal ter illustratie. Het resultaat na één behandeling blijft 9 tot 15 maanden merkbaar, zonder significante impact op uw dagelijkse activiteiten. Een combinatie van anti rimpelbehandeling en injecteerbare fillers is vaak wenselijk om een optimaal resultaat te bekomen.

Het spreekwoord “mannen rijpen als wijn, vrouwen als melk”, werd gebruikt om uit te leggen dat het typerende uiterlijk van de George Clooneys in de wereld - mannen met grijze haren en diepe rimpels in het voorhoofd - hen enkel maar aantrekkelijker maakt. 

Slechts enkelen hebben de genen om langdurig mooi en aantrekkelijk door het leven te gaan. Voor alle anderen (en dat zijn de meesten onder ons) zit er niets anders op dan naar een andere oplossing te zoeken: die van de naald bij de esthetische arts en de scalpel bij de plastische chirurg.

Volgens The New York Times, is deze trend een "hot item” bij de zelfbewuste man die belang hecht aan zijn imago, met name bij de jonge bruidegom. Deze laatste kiest er immers meer en meer voor om rimpelloos op de trouwfoto’s te prijken; uiteindelijk is het spuitje van de anti rimpelbehandeling  slechts eventjes vervelend, "gerimpelde trouwfoto’s" zijn er voor altijd.

 Volgens Dr Miles Groth, professor psychologie aan Wagner College, ligt er vandaag evenveel druk op mannen om er goed uit te zien dan op vrouwen. Dat is een nieuw fenomeen. Jong getrouwde mannen worden nu beoordeeld op hun job, de kwaliteiten van de bruid en hoe goed ze eruitzien op de foto’s. Een vermoeide of bezorgde blik camoufleren met anti rimpelbehandeling wordt vandaag volledig geaccepteerd, meer nog, het wordt zelfs verwacht.

Vind je ook niet dat sommige beroemdheden er gewoon te goed uit zien voor hun leeftijd? Je denkt dat ze iets aan hun uiterlijk of gelaat hebben gedaan maar je weet niet precies wat. Het antwoord: vloeibare facelift, de filler van de beroemdheden!

Een vloeibare facelift is een niet permanente filler die in 2004 op de markt is gekomen en met name wordt gebruikt om volume te herstellen in  het gelaat  maar ook andere gebieden (bijvoorbeeld hals, handen en decolleté). Sindsdien kozen wereldwijd zo’n 3 miljoen mensen ervoor zich te laten behandelen met een vloeibare facelift.

Het fijne van een vloeibare facelift is dat het de gezichtsexpressie niet aantast waardoor het resultaat steeds zeer natuurlijk is. Vloeibare facelift is een tijdelijke filler zodat het telkens aan de veranderingen in het gelaat aangepast kan worden. Vloeibare facelift is veilig bevonden en goedgekeurd door zowel de EU (CE-certificering, de standaard voor productveiligheid in de EU) als de FDA, de Amerikaanse autoriteit op het gebied van productveiligheid. Verder behoort de vloeibare facelift tot de top 3 van de meest gebruikte fillers wereldwijd.

Bij +PresQue begrijpen we die keuze. Gewoon, omdat we staan voor betaalbare schoonheid met de meest kwalitatieve producten. We stellen altijd jouw schoonheid en jouw wensen op dit gebied centraal en dus kiezen we altijd voor het beste product! 

Stoor je aan je verslapte hals of kaaklijn, rimpels onder je ogen of wil je er in zijn geheel frisser uitzien, kom dan langs bij +PresQue.

Waarom kiezen voor een vloeibare facelift?

Het voordeel van een vloeibare facelift is dat het een langdurig effect heeft dat makkelijk een jaar aanhoudt. Het is zeer geschikt voor de behandeling van diepe plooien en correctie van volumeverlies (bijv. ingevallen wangen), waardoor het ook voor een uitgebreide behandeling (een liquid facelift) gebruikt kan worden.

Wat kan je verwachten van een behandeling met een vloeibare facelift ?

 1.  Je wenkbrauw kunnen we subtiel liften waardoor je blik opener wordt en je er frisser en jonger uitziet.
 2.  Als je gezicht ter hoogte van je slapen wat ingezakt lijkt kunnen we dit gebied wat opvullen. Daardoor lijkt je gezicht weer wat voller en dus jonger.
 3. Je kaakbeen zorgt er als je jong bent voor dat je gezicht zijn bekende V-vorm heeft. 
 4. Volle, zachte oorlellen maken jouw frisse, jeugdige uitstraling helemaal compleet.
 5. Van alle rimpels en plooitjes in je gezicht trekt de neuslippenplooi – die loopt van de zijkant van je neus naar je mondhoeken – vaak ongewild de meeste aandacht. Met de vloeibare facelift kunnen we deze plooien subtiel maar zichtbaar opvullen. Zo zie je er meteen jonger uit.
 6. Je wangen worden met de jaren vaak wat minder vol doordat ze minder volume krijgen en doordat het huid minder stevig wordt. 
 7. De marionetlijnen, die vanuit je mondhoeken langs je kaken lopen, zorgen er vaak voor dat je er ouder uitziet dan je bent. 
 8. Een duidelijke kaaklijn is echt een must voor een V-vormig gezicht met een jeugdige uitstraling.
 9. Met een rechte neusbrug lijkt je neus kleiner en je hele gezicht harmonischer..
 10.  Een rimpelloze kin is letterlijk en figuurlijk de basis van een V-vorming, fris en jeugdig ogend gezicht.
 11.  Met de vloeibare facelift maken we je kin en je kaaklijn beter zichtbaar. daardoor krijg je als vanzelf weer een natuurlijke, jeugdige uitstraling.
 12. Op de rug van je hand worden aderen en beenderen in de loop van de tijd steeds zichtbaarder. Door de rug van je hand met een vloeibare filler op te vullen roepen we dit proces tijdelijk een halt toe, we keren het zelfs om.

Enkele voorbeelden (voor-en-na foto’s) van behandelingen vind je hieronder:

Behandeling van ingevallen wangen en zone rond de mond en verscherpen van de kaaklijn doen de nadelige effecten van de  veroudering snel verdwijnen:

help
Ingeval je niet aanwezig kan zijn op je afspraak, gelieve ons ten laatste 24 u op voorhand te verwittigen.
Dit kan via mail : info@presque.be of op nummer 011 75 70 50 ( u kan dan een bericht nalaten)
Dan kunnen wij andere klanten blij maken met een afspraak.
Anders zullen wij u de kostprijs van de behandeling aanrekenen en u per aangetekend schrijven toesturen.
Rechtbank van Hasselt is bevoegd in deze kwestie.
Team +PresQue hoopt op uw begrip hiervoor.