We use cookies to personalize content and to analyze our traffic. Please decide if you are willing to accept cookies from our website.
logo

Ons team

CitySpot +PresQue is een nieuw, exclusief en uniek belevingsconcept in hartje Hasselt. Het is een bijzondere plek waar medisch-esthetische behandelingen worden uitgevoerd. Want wie zich goed in zijn vel voelt, straalt! En dat willen we bij +PresQue bereiken. Het is dan ook een bewuste keuze om ons enkel te focussen op medisch innovatieve en veilige behandelingen met gegarandeerd resultaat.

Zo kan je bij ons terecht voor medische cavitatie - liposuctie zonder snijden -, medische laserbehandelingen voor een stralende huid en permanente ontharing. Medisch-esthetische gelaatsbehandelingen met cosmeceuticals (MEDEX en 4VOO-distinct man) , medisch gespecialiseerde voetverzorging, medische andullatie, individuele wimperextensions, permanente make-up, verwijderen van tatoeages, inkleuren van tepelhofcorrecties, anti rimpelbehandelingen en injecteerbare fillers maken het aanbod compleet.

Belangrijk hierbij is ons team van medewerkers die naast hun (para)medische achtergrond gekenmerkt worden door hun discrete en klantvriendelijke aanpak. Op deze bijzondere plek kom je dan ook volledig tot rust en word je met uiterste zorg verwend in een aangenaam luxueus kader.

Els Deneyer

Vooreerst ben ik mama van 3 heerlijke kinderen: Aster, Linde en Wout. Professioneel ben ik sinds 1991 vroedvrouw en verpleegkundige waarvan ik meer dan 20 jaar heb gewerkt in het Ziekenhuis Oost-Limburg. Sinds 2009 combineer ik dit met juridische expertises voor verpleegkundigen en vroedvrouwen (opleiding beroepsvereniging NVKVV voor verpleegkundigen en vroedvrouwen). Enkele jaren geleden werd ik opleidingscoördinator bij Syntra Limburg voor alle zorg- en beautyberoepen.

Hier werd het idee '+PresQue' geboren.

CitySpot +PresQue is een bijzondere plek waar medisch-esthetische behandelingen veilig worden toegepast in een uniek belevingsconcept. Dit door professionals opgeleid met een medisch, paramedisch diploma aangevuld met een waaier van esthetische opleidingen. De behandelingen geven een gegarandeerd resultaat door het bewezen medisch concept. Bij de behandelingen streven wij naar perfectie en vertrekken we vanuit de klant. Op maat dus! Zo wordt het een unieke beleving.

Ik ontmoet u graag in onze CitySpot +PresQue!

Greta Janssen

Mijn naam is Greta Janssen. In ’89 studeerde ik af als verpleegkundige. Ik startte mijn carrière bij het wit-gele kruis Heers, nadien was ik verpleegkundige in rusthuis Foyer de lork te Heers. In 2001 behaalde ik mijn diploma als medisch pedicure en heb 15 jaar ervaring in voetverzorging op verschillende terreinen: rusthuizen, psychiatrisch centra, aan huis en in mijn eigen praktijk. Verder doceer ik gespecialiseerde voetverzorging aan de cursisten in Syntra Limburg. In de verschillende bijscholingen die ik jaarlijks volg heb ik mijn diploma’s behaaldvan:

 • Diabeetvoet
 • Oncologische voetverzorging (voetverzorging bij kanker patiënten)
 • Reumavoet
 • Schimmelnagels
 • Ingegroeide- traumanagels

Daarnaast gebruik ik speciale technieken om allerlei problemen op te lossen zoals: Orthese, nageltechnieken, reparatie van traumanagels, behandelen van mycose (schimmelnagels), ingegroeide nagels. Hierover vind je meer onder de rubriek behandelingen. Bij mij wordt er preventief en curatief een oplossing gezocht voor uw probleem. Schoenen kunnen vaak veel problemen veroorzaken, afwijkingen van de voet of tenen kunnen ook een grote rol spelen in uw pijnklacht. Wij zoeken samen met u naar een oplossing en indien nodig zal u doorverwezen worden naar arts, dermatoloog of orthopedist van de voetkliniek.

Veronique Geerts

Veronique Geerts is verpleegkundige van basisopleiding en is nadien onmiddellijk  begonnen met de opleiding tot schoonheidsspecialiste. Ze behaalde haar Stivas A en B. Veronique  behaalde haar permanent make up diploma in 1998.  Daarna, heeft ze al haar specialisaties behaald en is afgestudeerd als Master. Ze volgt regelmatig extra trainingen, ook in het buitenland (Duitsland, Engeland, Oostenrijk, Nederland)! In 2013 heeft ze een opleiding gevolgd in New York en behaalde de titel: World Wide Master.’

Veronique is lid van de SPCP : Society of Permanent Cosmetic Professionals. Dit lidmaatschap vertegenwoordigt professionals in de industrie die zijn gewijd aan het bevorderen van de idealen en normen van de SPCP, het aanbieden van permanente cosmetica die worden uitgevoerd in overeenstemming met de veiligheidsnormen die specifiek zijn voor de permanente cosmetische proces, en degenen die op de hoogte van te blijven en deelnemen industrie-activiteiten. De SPCP leden – waaronder Véronique voldoen aan de hoogste normen en eisen van deze industrie.

Door het toepassen van permanente make up, heeft Veronique veel mensen gelukkig kunnen maken. Jeziet meteen resultaat. Permanente make up is haar passie. En daar doet zij het voor!

Veronique past alles soorten technieken toe wat betreft de permanente make up. Zoals:

 • Eyeliner: Eyeliner up and down / up or down, eyeliner wide, eyeliner with shadow, eyeliner plaatsen op het wit randje van uw oog.
 • Wenkbrauwen: Wenkbrauwen inkleuren op de ouderwetse methode, wenkbrauw shaping ( schaduw methode ), micorblading en de door haar zelfbedachte methode de 4D techniek ( niet te onderscheiden van echte haartjes )
 • Lipliner: Uw lipcontour terug een mooi contour geven, corrigeren van uw lipcontour zonder dat u het ziet, corrigeren en modelleren van u lippen met schaduwtechniek, full lips ( lipcontour en uw lippen worden volledig ingekleurd )
 • Het plaatsen van een Touch de Beaute
 • Camoufleren van littekens
 • Tepelhofreconstructie
 • Hairscalping: Indien men een kaal plekje op hun hoofd heeft, kan dit worden verholpen d.m.v. hairscalping.
 • Dermapigmenteren: vb. het terug inkleuren van vitiligo
 • Stamcell brow growth techniek: Herstel van uw eigen wenkbrauwhaartjes. Deze groeifactoren activeren uw eigen stamcellen en laten geleidelijk haartje terug in uw wenkbrauwen groeien.
 • Verwijderen van mislukte permanente make up.

Carine Philippaerts

Mijn professionele carrière begon in 1991 als schoonheidsspecialiste. Mijn passie voor make-up groeide uit in passie voor permanente make up toen ik in 2000 mijn opleiding bij Elegance cosmetics volgde bij mijn toenmalige werkgever. Bij deze firma werd ik zelf trainster tot 2006. Tijdens mijn zelfstandige activiteit volgde ik vervolmaking cursussen bij Perfect make-up en een week training bij een Amerikaans team. De openingszin van mijn Amerikaanse collega zal ik nooit vergeten. The work we do with our clients, they take it to the grave! Dus wat we doen is zo belangrijk voor iedere klant elke keer opnieuw. Met meer dan 18 jaar ervaring groeit de liefde voor mijn vak nog steeds. Mijn doelstelling is de beste versie van jezelf laten zien met jouw permanente make up!

Anita Caubergs

Mijn naam is Anita Caubergs. Ik ben gelukkig getrouwd en mama van 2 prachtige dochters. In ‘86 ben ik afgestudeerd als sociaal verpleegkundige en was tot 4j geleden actief in de social profit sector. Echter, 7j geleden veranderde mijn leven: via een vriendin kwam ik in contact met de Aloë Vera producten van Forever Living Products (FLP). Ik werd daar zo enthousiast van, vooral van de aloë-drank, omdat het mijn gezondheid en die van mijn gezin enorm positief ondersteunde. Mijn omgeving merkte spontaan mijn enthousiasme en positieve energie op waardoor ik mijn ervaringen ging delen met hun. Voor ik het besefte was ik andere mensen ook aan het helpen met een goede gezondheid op een natuurlijke manier. Dit paste perfect bij mijn opleiding. Ik merkte dat de vraag naar natuurlijke producten, duurzaam geproduceerd, en Fairtrade producten enorm groot was. Mensen willen weten -en verdienen ook te weten - waar hun eten en drinken vandaan komt. FLP hanteert de ‘ van plant tot product tot klant’ filosofie: ze zijn full-eigenaar van de volledige productie-en distributie operatie met eigen Aloë Vera plantages. Door het hoge percentage Aloë Vera nl 99,7%, en het aseptische proces waar de aloë doorgaat, komt de Forever Aloë Vera gel drank ongelooflijk dicht bij de pure gel van de plant zonder dat conserveringsmiddelen nodig zijn. Aloë zoals bedoeld door de natuur en barstend van de weldadige eigenschappen! Aloë ondersteunt het welzijn van onze darmen waar 80% van onze gezondheid gevormd wordt. Het is een ideale aanvulling op een gezond voedingspatroon. De Aloë producten van FLP zijn de eerste die het kenmerk ontvingen van de International Aloë Science Council voor hun consistentie en puurheid en dit vanaf hun ontstaan 40j geleden. Al onze Aloë producten dragen dit kenmerk, elk jaar opnieuw! Niemand weet zoveel van Aloë dan FLP, al 40j lang wereldmarktleider. Ons gamma is zeer uitgebreid: gezondheid, persoonlijke -en huidverzorging, sport, gezond gewicht door een gezonde levensstijl (ipv diëten). FLP biedt ons ook het allerbeste van de bijen, zonder toevoegingen. Samen met de Aloë vormen zij de 2 grootste geschenken van de natuur! Dit past perfect bij het concept van Preque: jou en je familie helpen je beter te voelen en er beter uit te zien. Daarom ben ik super dankbaar voor deze samenwerking met Els. U kan steeds bij ons terecht voor meer informatie, ondersteuning en begeleiding van uw gezondheid. “Zorg voor je lichaam: het is de enige plek die je hebt om in te wonen.”

Isabeau Kerfs

Ik ben Isabeau Kerfs. Ik ben afgestudeerd als schoonheidsspecialiste aan het KTA2 te Hasselt. Hier heb ik dan mijn 7e specialisatiejaar 'esthetiek en technische behandelingen in het instituut' afgelegd. Ik ben afkomstig van Helchteren, waar ik bij mijn ouders en jongere zus woon.

Via mijn stage ben ik terecht gekomen in +PresQue, waar ik me meteen thuis voelde. In +PresQue kan ik aan de slag met de verschillende soorten disciplines van lichaamsverzorging zijnde laserontharing, medische cavitatie, medische andullatie, huidverbetering en mijn grootste passie: pedicure.

De manier van werken, de klanten tot in de puntjes verzorgen en de sfeer die aanwezig is vind ik heel belangrijk. Ook het feit dat hier aangepaste verzorging wordt toegepast per klant, zorgt ervoor dat wij uniek blijven en waarom ik het hier zo leuk vind om te werken.

Ik kijk er erg naar uit om jullie volledig in de watten te leggen en jullie een op maat gemaakte behandeling te geven. Tot snel!

Britt Claessens

Yoga Instructeur Britt Claessens, heeft een sterke achtergrond in sport en fitness. Een groot deel van haar leven speelde ze volleyball op hoog niveau. In Florida, waar ze opgroeide, speelde Britt gedurende 4 jaar zowel zaal- als beach-volleybal voor de University van North Florida. Naast een druk trainingsschema kreeg Britt kracht- en conditietraining onder begeleiding van top coaches. 

Toen Britt een paar jaar geleden terug naar België verhuisde, speelde ze in de Liga A volleybal bij Barbar Girls in Brussel en werd ze vierde in de Belgian Beach competitie.

Ook al doet Britt geen topsport meer, fitness en gezondheid blijven voor haar van groot belang. Yoga, zegt Britt, "Is een fantastische manier om zowel fysiek als mentaal tot rust te komen. Om de dagelijkse stress los te laten en te vermijden dat we heel de dag alleen maar zitten, vind ik yoga de perfecte oplossing!"

De laatste jaren heeft Britt veel energie gestoken in het ontdekken van wat yoga voor haar kan betekenen. Ze vindt het belangrijk dat yoga voor iedereen bruikbaar is en richt zich vooral op Hatha yoga. Dat is een actievere variant.

In Florida heeft Britt een Bachelor van Science in de Psychologie behaald. Ze studeert nu verder bij de KU Leuven om haar Master in Arbeid- en Organisatiepsychologie te halen. Ook in haar studies benadrukt ze het belang van een goede gezondheid en je goed te voelen in het leven.

 “Ik hoop om mijn passie van yoga met u te delen in de volgende les!”

-Britt

Ingeval je niet aanwezig kan zijn op je afspraak, gelieve ons ten laatste 24 u op voorhand te verwittigen.
Dit kan via mail : info@presque.be of op nummer 011 75 70 50 ( u kan dan een bericht nalaten)
Dan kunnen wij andere klanten blij maken met een afspraak.
Anders zullen wij u de kostprijs van de behandeling aanrekenen en u per aangetekend schrijven toesturen.
Rechtbank van Hasselt is bevoegd in deze kwestie.
Team +PresQue hoopt op uw begrip hiervoor.